Faceți căutări pe acest blog

Creştinism Ortodox

duminică, 29 ianuarie 2017

PEDEAPSA CELOR CARE HULESC SFINTELE ICOANE



In vara anului 1991, o femeie sectantă din comuna Frătăuti - Suceava s-a dus la soacra ei, o crestina foarte evlavioasa, bolnava. Nora, vazand pe perete o icoana mare, frumoasa a Maicii Domnului, la care se ruga batrana ziua si noaptea cu lacrimi, i-a zis cu manie: "Mamă, nu te mai inchina la icoane, caci icoanele sunt idoli!". Apoi, pornindu-se cu furie, a luat icoana de pe perete si a aruncat-o in soba, fiind jeratic mult, si a ars sfanta icoana. Atunci, batrana a plans si cu lacrimi i-a zis din patul suferintei: "Eu sunt bolnava si neputincioasa, si nu pot sa-ti fac nimic, dar o sa te arda Maica Domnului. Tu vei vedea!".
Aceasta s-a intamplat intr-o sambata. Dupa o saptamana, nora sectanta dacea mancare la o nunta, ca bucatareasa. Cum aseza mancarea la foc si cocea paine in cuptor, deodata o limba de foc a iesit din gura cuptorului, i-a aprins hainele si in cateva clipe a ars toata in flacari, in strigate cumplite de durere. Pana au venit oamenii s-o salveze, era deja moarta. Numai o parte din oase au mai putut aduna. De aceasta grea pedeapsa s-au cutremurat toate satele din jur. Iata cum pedepseste Dumnezeu pe cei ce hulesc Biserica, preotii, Sfanta Cruce si Sfintele Icoane. Acea femeie, nu numai ca hulea cele sfinte, ci a cautat sa le profaneze si sa le distruga. Aceeasi soarta vor avea toti cei ce hulesc credinta ortodoxa apostolica si toate cele sfinte. "Asa sa fie!"
Istorioare duhovnicesti - Arhimandrit Ioanichie Balan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Mulţumesc” e un cuvânt uşor de spus. Adaugă-i un zâmbet, puţin suflet şi rosteşte-l cât de des poţi, verbal sau în gând. Cu fiecare mulţumesc îţi înmulţeşti ocaziile de a fi recunoscător, aşa cum cu fiecare zâmbet îţi creşti calitatea relaţiei cu ceilalţi.

Sfintii Zilei

Arhivă blog